Cautare

11813 de rezultate pentru "stiri protv accidente rutiere in bucuresti" (5.21 secunde)
Autoritatile romane vor sa dezvolte transporturile pe rauri, in contextul in care la nivel european este una dintre solutiile la presiunea crescanda exercitata de transporturile rutiere si feroviare, a declarat Traian Basescu, citat de Mediafax, la conferinta paneuropeana de transporturi pe cai navigabile interioare, desfasurata la Palatul Parlamentului.
Problema o constituie proasta amplasare a intrarii supermarketului, din cauza clientilor fiind provocate adevarate ambuteiaje rutiere. Pentru fluidizarea traficului in zona, s-a optat momentan pentru lungirea benzii de selectie catre stanga, urmand ca o solutie definitiva sa fie adoptata dupa efectuarea studiului de trafic de catre Primaria Constanta.
Conform actului normativ, bunuri divizibile sunt materiale vrac, transportate fara ambalaj, in gramezi neordonate, sub forma de pulbere, granule sau bucati, provenite din exploatari miniere, de cariera sau balastiera, ori materiale fluide sau semifluide, provenite de la statii de mixturi asfaltice sau statii de betoane, aditivi si lianti in constructii, aflate pe teritoriul Romaniei si care sunt transportate cu vehicule.
Criza financiara a facut ca tot mai putine persoane sa fie interesate de achizitionarea unei masini noi, asa incat numarul inmatricularilor noi de vehicule rutiere pentru transportul pasagerilor a scazut, in semestrul I din 2009, cu 17,4% fata de perioada similara a anului trecut, iar cel al inmatricularilor noi de vehicule pentru transportul marfurilor cu 48%.
Decizia Ministerului Transporturilor de a aduce modificari contractului colectiv de munca, pare sa nemultumeasca angajatii Autoritatii Rutiere Romane, in conditiile in care noile reglementari le interzice specialistilor ARR sa fie asociati sau administratori la firme de transport, sa predea cursuri pentru atestate de transport sau sa aiba scoli de soferi.
"Chinezii vor sa construiasca hidrocentrale si drumuri in Romania". 'Doua mari companii chineze, China State GRID si Shanghai Construction Group, sunt interesate sa participe la realizarea unor proiecte in parteneriat public in Romania.
care circula inainte de intrarea in vigoare a Ordonantei nr. 5/2011 privind cresterea sigurantei rutiere. In realitate, amenzile sunt mult mai mici, iar anvelopele de iarna vor fi obligatorii numai cand drumul este acoperit cu zapada, gheata sau polei. Pe 1 noiembrie va intra in vigoare OG nr.
Treptat, primavara isi intra in drepturi, iar stratul gros de zapada incepe sa se topeasca. In locul acestuia, raman insa tot mai multe gropi si un carosabil de multe ori impropriu unei circulatii rutiere normale intr-o tara europeana, in Europa secolului XXI.
Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. ... Apreciez in acest sens deschiderea Ministerului Transporturilor pentru dezbaterea si adoptarea acestui document, fara de care nu se poate aproba Programul Operational Infrastructura Mare 2014-2020.
Trebuie sa sustinem dezvoltarea infrastructurii rutiere. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. ... In luna februarie Master Planul General de Transport al Romaniei a fost dezbatut si in Comisiile reunite ale Parlamentului si la Ministerul Transporturilor.
Trebuie sa sustinem dezvoltarea infrastructurii rutiere. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. ... In luna februarie Master Planul General de Transport al Romaniei a fost dezbatut si in Comisiile reunite ale Parlamentului si la Ministerul Transporturilor.
Amenzile pentru contraventiile rutiere vor creste, de la 1 iulie, pentru a doua oara in acest an. ... Avand in vedere ca, de la 1 iulie, salariul minim va fi marit de la 975 la 1.050 de lei, acest lucru va atrage automat si cresterea amenzilor pentru contraventiile rutiere.
DE CE a luat Primaria aceasta decizie Primaria Sectorului 2 anunta ca va continua miercuri, 24 aprilie 2019, de la ora 11:00, proiectul pilot pentru Capitala de spalare mecanizata a strazilor si de parcare alternativa a autovehiculelor pe un sens de mers, in vederea curatarii eficiente a carosabilului.
La data de 11.04.2011, in jurul orelor 18.00, agenti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat, pe Bd. ... S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 17.04.2011, in jurul orei 09:10, agenti din cadrul Brigazii Rutiere au depistat, pe bd. ... GEORGE de 27 ani, din judetul Ilfov, care a stationat in mod voluntar, timp de aproximativ 50 de minute, intre orele 09:10 si 10:01, pe bd.
La data de 21 aprilie 2011, ora 01:10, lucratori din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe C. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
Redobandirea permisului de conducere Daca ati avut nefericitul moment in care dintr-o simpla manevra de neatentie, nu ati cedat trecerea de prioritate, fie la o simpla iesire din parcare, sau la un indicator de cedeaza trecerea (sa zicem prost montat), cu siguranta permisul de conducere v-a fost suspendat pe 60 sau 90 de zile in cazul in care a avut loc un accident usor, sau pentru o alcoolemie de pana in 0.80mg/l fara accident (atat de usor de ridicat si atat de greu de obtinut).
La data de 8 decembrie 2010, in jurul orei 23:30, W. ... Cand a ajuns in apropierea imobilului cu nr. 501, nu s-a asigurat la schimbarea directiei de mers si a intrat in coliziune cu o Ambulanta, condusa de V.
Seful Directiei Rutiere, despre politistul arogant si soferul inconstient', din care puteti citi in continuare o alta parte. ... Sa ne aducem aminte ca in 2008 au urmat doua Ordonante de Urgenta care au modificat legislatia in sensul unei relaxari.
stirileprotv.ro:Cosmarul romanilor nevoiti sa demonstreze ca si-au platit amenzile rutiere, aproape de final.
google-analytics.com